Η γκαρνταρόμπα της Kate Middleton είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεται μία queen (εντάξει, μία δούκισσα), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως διαθέτει μόνο επίσημα φορέματα, ιδιαίτερα καπέλα και γόβες. Η Δούκισσα του Cambridge συχνά εμφανίζεται με casual chic σύνολα, τα οποία σχεδόν πάντα ολοκληρώνονται με ένα ζευγάρι sneakers. Και όταν λέμε ένα ζευγάρι sneakers, εννοούμε ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι, το οποίο δεν είναι άλλο από το 2750 Cotu Classic της Superga σε λευκό χρώμα.

 

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η Kate Middleton ξεχωρίζει τα συγκεκριμένα παπούτσια, αφού είναι απίστευτα άνετα (ιδανικά για να τρέχει πίσω από τρία μικρά παιδιά), πηγαίνουν με οτιδήποτε συνδυαστούν (από τζιν και t-shirt μέχρι φορέματα) και δείχνουν πολύ κομψά.

 

 

Το καλύτερο; Στοιχίζουν περίπου €60 και κυκλοφορούν σε άπειρα χρώματα, αλλά τώρα που είναι περίοδος εκπτώσεων θα τα βρείτε για λιγότερα από €50. Για παράδειγμα, εδώ θα τα βρείτε σε εκρού απόχρωση για μόλις €47. Αν μάλιστα επενδύσετε σε ένα ζευγάρι δερμάτινα ή σουέντ Superga, θα μπορείτε να τα φοράτε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Προσθέστε τα στη συλλογή παπουτσιών σας και αποκλείεται να μην τα «λιώσετε».

Διαβάστε περισσότερα στο Instyle.gr