Το Tatiana Live σήμερα έριξε αυλαία οριστικά μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια. Η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό και το ευχαρίστησε για όλο αυτό το διάστημα.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο με όλο αυτό το διάστημα και όσα βίωσε η παρουσιάστρια αλλά και η ομάδα της εκπομπής.

Η Τατιάνα αφού τους ευχαρίστησε όλους, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα:

«Σήμερα δεν είναι μέρα για δάκρυα, είναι μέρα γιορτής. Μέσα από αυτή την εκπομπή στέλνουμε μηνύματα στον κόσμο, προσπαθούμε μετά από κάθε αντιξοότητα να στείλουμε ένα μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας. Ακόμα και μετά από μία απώλεια προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να κοιτάξει μπροστά. Όλοι εσείς στηρίξατε πάρα πολύ αυτή την εκπομπή, δώσατε δύναμη στον κόσμο, δώσατε δύναμη σε μένα.

Θέλω την τελευταία μας εκπομπή να την δούμε σαν μια μεγάλη γιορτή. Το κάθε τέλος μπορούμε να το δούμε ως τέλος και να βουλιάξουμε. Μπορούμε όμως να το δούμε σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια νέα δημιουργική, δυναμική αρχή! Αυτό είναι το δικό μας τέλος! Νικητής δεν είναι αυτός που δεν χάνει ποτέ, νικητής είναι αυτός που δεν εγκαταλείπει ποτέ!».

Δείτε το βιντεο.