Τατιάνα Στεφανίδου: Ήθελα αυτό το τέλος να είναι ένα πάρτι χαράς


Οριστική αυλαία για την  Τατιάνα Στεφανίδου και  για την εκπομπή Tatiana Live, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στα όσα πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια στο κανάλι ΕΨΙΛΟΝ από το στήσιμο του καναλιού μέχρι και σήμερα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε ότι φεύγοντας από το Epsilon δεν έχει δάκρυα, παρά μόνο πυρκαγιά δημιουργίας για το επόμενο βήμα.

«Τα πράγματα αρχικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το κτίριο ήταν ένα γιαπί. Εγώ με κάποιους άλλους το είδαμε όλο το έργο από την αρχή. Δεν υπήρχαν χρήματα, υπήρχε όμως η ψυχή, το πάθος για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι δυνατό. Και τα καταφέραμε. Όταν πριν από τρία χρόνια ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι κάποιοι θα έρθουμε εδώ να δουλέψουμε, δεν το πίστεψε κανείς. Έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, μας είπαν τρελούς. Λεφτά δεν υπήρχαν. Ό,τι βλέπετε δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, πολλά έγιναν με προσωπική εργασία. Φέρναμε από το σπίτι μας πράγματα, έγιναν κάποιες συμφωνίες διαφημιστικές για να πάρουμε κάποια πράγματα. Συναντήσαμε εδώ ανθρώπους τεχνικούς, οι οποίοι ήταν θησαυροί αλλά ήταν λίγο «θαμμένοι» και θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω το τεχνικό προσωπικό. Όταν ήρθαμε είδα στα μάτια τους μια λάμψη μιας νέας αρχής, αισθάνθηκα ότι με το πάθος μας τους εμπνεύσαμε. Γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά και από το τίποτα φτιάξαμε ένα κανάλι το οποίο πήρε μια μεγάλη υπεραξία, έφτασε σε ημερήσια ποσοστά να έχει 7% τηλεθέαση -άκουγα τον κ. Σαββίδη που έλεγε ότι το 7% θα το μεγαλώσει και του το εύχομαι-, πουλήθηκε… Από τους ανθρώπους πήρε υπεραξία, από όλο το προσωπικό εδώ που «έλιωσε». Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όλους αυτούς, καλή επιτυχία σε αυτό που έρχεται»!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!