Τήνος: «Ραγίζει» καρδιές ο παππούς του 3χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από σταφύλι – Όσα είπε στο Live News


Ο παππούς του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά από πνιγμό από σταφύλι μίλησε στο LIVE NEWS για τον χαμό του εγγονιού του.

Σε αρχαία τραγωδία παραπέμπουν τα χτυπήματα που επιφύλαξε το τελευταίο χρονικό διάστημα η μοίρα για την οικογένεια.
Την Τρίτη το αγοράκι χάθηκε αναπάντεχα σκορπίζοντας παντού θλίψη, ενώ πριν λίγες ημέρες ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, είχε χάσει την μητέρα του.

Ο παππούς του παιδιού, μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως η απόφαση να πάει στο Α.Τ ο πατέρας ήταν επειδή ήταν δίπλα στο σπίτι.

«Ήταν δύο παιδάκια, που είναι δύο αδελφάκια. Τα είχε μία κοπέλα. Είχαν πάρει μία κοπέλα στο σπίτι και τα είχε η κοπέλα αυτή. Την ώρα αυτή τους είχε και έτρωγαν σταφύλι. Εγώ τους βρήκα στο Κέντρο Υγείας όταν ήρθαν. Τα παιδιά δεν ήταν σε κατάσταση για να μιλήσουν.

Το κατέβασε η κοπέλα στον μπαμπά του και έτρεξε στην αστυνομία που η αστυνομία είναι στα 10 μέτρα από εμάς, από το σπίτι τους. Το πήγε εκεί μήπως κάποιος αστυνομικός, κάποιος ξέρει από πρώτες βοήθειες, ήταν μια λύση της στιγμής επειδή το αστυνομικό τμήμα είναι δίπλα. Το έβαλαν σε ένα περιπολικό μέσα και έφυγαν ολοταχώς, με τις σειρήνες. Έτρεξαν, πήγαν στο κέντρο υγείας, όσο πιο γρήγορα γινόταν»

Όπως αποκάλυψε μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε χάσει και τη σύζυγό του και γιαγιά του παιδιού.

«Πριν 40 ημέρες, την γιαγιά του παιδιού, δηλαδή. Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα υγείας, ήταν 60 χρονών πολύ νέα. Έπεσαν πολλοί κεραυνοί μαζεμένοι, μαζεμένοι που δεν συμβαίνει εύκολα αυτό σε εμάς».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!