Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: η ανάρτηση του αδελφού του Τριαντάφυλλου με την κόρη του που προκαλεί συγκίνηση


Ήταν πριν από 4 χρόνια, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ, κανείς δεν ξεχνά τον δημοφιλή τραγουδιστή και ακόμα περισσότερο η οικογένειά του.

Ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, λοιπόν, με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, μοιράστηκε μαζί μας μια πολύ συγκινητική εικόνα. Ανέβασε μια φωτογραφία της της ενός έτους κόρη του, που απέκτησε με την σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου, να παρακολουθεί τον θείο της σε video να τραγουδά.

Το ίδιο στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram και η σύζυγός του γράφοντας «Πολλές γενιές ακόμα έχεις να μεγαλώσεις», ενώ το ίδιο συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας, που σχολίασε για την ανιψιά του«ματάκια μου, όμορφα».

 

The post Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: η ανάρτηση του αδελφού του Τριαντάφυλλου με την κόρη του που προκαλεί συγκίνηση appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!