Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος από τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πόρτα του ΑΝΤ1 φαίνεται πως κλείνει για δεύτερη φορά για τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού.

Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV – αντικαθιστώντας τον Τζώνη Καλημέρη.

Τα νέα projects του Γιάννη Λάτσιου και η συνέχιση των παλαιότερων προγραμμάτων καθώς και οι βοηθητικές κινήσεις για την ενίσχυση του προγράμματος του καναλιού αλλά και την άνοδο της τηλεθέασης, φαίνεται πως δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από στιγμή σε στιγμή, μάλιστα, ο ΑΝΤ1 θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσει για τη λήξη της συνεργασίας τους και για τα επόμενα βήματά του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, φήμες θέλουν να έχουν γίνει συζητήσεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη ώστε να αναλάβει διοικητικό ρόλο στον ΑΝΤ1 – χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν της έχει προταθεί η ακριβής θέση του Γιάννη Λάτσιου – καθώς και η μεταφορά της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα»  στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ζήνα Κουτσελίνη, της οποίας το συμβόλαιο με το Star λήγει φέτος το καλοκαίρι – είναι ανοιχτή σε συζητήσεις και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της μεταγραφής της.

Αναμένονται εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο… Σε λίγο θα σας έχουμε νεότερα