Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τον Alpha – Όλες οι λεπτομέρειες


Μέσω µιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό  στο Instagram η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ουσία επιβεβαίωσε το τέλος της μακροοχρόνιας συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» δημοσίευσε μια φωτογραφίας της και έγραψε : «Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα…), αλλά κυρίως δομείται  η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν μετάνιωσα  για κανένα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της.

 

View this post on Instagram

 

Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασμός (και η καριέρα..) αλλά κυρίως δομείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά όχι στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα για κανένα. Καλημέρα ❤ #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #smile #newday #goodvibesonly #trust #yourself #no #nophotoshop #nofilter #lovemycountry #sea #sun #sky #loveforlife #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Aug 16, 2019 at 1:17am PDT

Πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας όσο και από τον τηλεοπτικό σταθμό  επιβεβαίωσαν στο «TV Εθνος» τη λήξη της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η τελευταία επικοινωνία των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στη συνάντηση αυτή η παρουσιάστρια ενημερώθηκε από στέλεχος του καναλιού πως ο σταθμός  δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» και της αντιπρότεινε να αναλάβει την παρουσίαση ενός καθημερινού τηλεπαιχνιδιού στην απογευματινή ζώνη. Οι συζητήσεις τους όμως δεν προχώρησαν αφού η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε καν να συζητήσει την πρόταση που της έγινε.

Αυτές τις μέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται στη Χαλκιδική όπου απολαμβάνει τις διακοπές τις και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια  δεν σκοπεύει να επανακάµψει επιστρέψει άμεσα στα τηλεοπτικά πράγματα. Αξίζει άλλωστε να αναφερθεί πως αν είχε κάνει συζητήσεις µε άλλους τηλεοπτικούς αταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της µε τον Alpha το πρώτο 10ήµερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά µε την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά  τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το «Πακέτο» δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό μιας και ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν.

The post Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τον Alpha – Όλες οι λεπτομέρειες appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!