Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό και θέλετε να φτάσετε στην άλλη πλευρά της πόλης χρησιμοποιώντας το μετρό. Πιο εύκολο ακούγεται, παρά γίνεται στην πράξη. Η μηχανή των εισιτηρίων έχει περίεργα κουμπιά και επιλογές που μπορεί να είναι σε διαφορετική γλώσσα. Καθώς παλεύετε για να περιηγηθείτε στη συσκευή και προσπαθείτε να επιλέξετε την κατάλληλη διαδρομή ταξιδιού, ενώ οι ντόπιοι κάτοικοι μπορεί να περιμένουν πίσω σας, απογοητευμένοι καθώς το τρένο που χρειάζονται είναι έτοιμο να φτάσει.

Εκείνη την ώρα σκέπτεστε: Μακάρι αυτή η διαδικασία να ήταν πιο εύκολη. Και σύντομα, θα είναι.

Στο εγγύς μέλλον, οι αναβάτες σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα μόνο με μια ματιά στα smartphones τους, τα οποία θα μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τραπεζικούς λογαριασμούς για πιο βολική και σύντομη πληρωμή.

Μάλιστα, ορισμένες πόλεις, όπως το Σικάγο και το Λονδίνο, διαθέτουν ήδη αυτή την τεχνολογία, ωστόσο δεν είναι ακόμη διαδεδομένες. Κι αυτό θα αλλάξει σύντομα, σύμφωνα με αξιωματούχους σε διάφορες εταιρείες μεταφορών που επικεντρώνονται στην αγορά κινητών εισιτηρίων.

Δείτε την συνέχεια στο fortunegreece.com