Σύζυγος Φιλιππίδη: Δολοφονούν τον σύζυγό μου άνθρωποι που τάισε


Για δεύτερη ημέρα συνεχίζει την κατάθεση της η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Η Ελπίδα Νίνου επιχείρησε και σήμερα να αποδομήσει τις καταγγελίες σε βάρος του συζύγου της.

Σε φορτισμένο κλίμα συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μίλησε για δολοφονία του συζύγου της από ανθρώπους που τάισε, καταθέτοντας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στρεφόμενοι κατά όσων βρέθηκαν απέναντι στον κατηγορούμενο για βιασμό και απόπειρα βιασμών.

Σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής για το πως αντιμετώπισε την είδηση των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, απάντησε πως: «Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγός σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν “όπλο” και πυροβολούσαν το σύζυγό μου. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι».

Πολ. Αγωγή: Είχε καλές σχέσεις με άλλους ηθοποιούς;

Μάρτυρας: Με 700-1000 έχει συνεργαστεί.

Πολ. Αγωγή: Ποιος τον στήριξε στην προσπάθεια του;

Μάρτυρας: Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους «κρεμούσαν» στα μανταλάκια.

Πολ. Αγωγή: Εγώ βλέπω ότι σιωπούν δημοσίως.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε ονομαστικά και κατά των πρώτων γυναικών που άνοιξαν το δρόμο με τις καταγγελίες τους ώστε να μπει στο  «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης ο σύζυγός της.

«Οι τρεις ηθοποιοί πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κ. μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, και ο κ. Κ. του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα.»

Όταν η μάρτυρας ρωτήθηκε ποιο ήταν το κίνητρο της πρώτης καταγγέλλουσας για να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφού όπως υποστηρίζει όλα ήταν ψέματα, η κ. Νίνου έκανε λόγο για εμμονή αυτής.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!