Συντετριμμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κηδεία της μητέρας του


Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και βύθισε στην θλίψη τον παρουσιαστή και την οικογένειά του. 

Πριν από δέκα μήνες ο παρουσιαστής είχε χάσει τον πατέρα του. 

Το πρωί της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο Φαλήρου.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της απώλειας του συζύγου της. 

Στο πλευρό του Δημήτρη βρέθηκε όλοι οι φίλοι του, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Η Φαίη Σκορδά λόγω της ζωντανής εκπομπής που κάνει δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, ωστόσο, έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ο παρουσιαστής σε παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τη μητέρα του: «Η μάνα σου είναι αυτή που ότι και να γίνει, και να σε πιάσουν να κλέβεις, θα βρει ένα επιχείρημα και θα πει δεν ήταν το παιδί μου. Πάντα είναι αυτή που όταν τη συμβουλευτείς, θα σου πει αυτό που θα έκανε. Μπορεί να είναι παρωχημένο, μπορεί να σου πει κάτι που είναι άσχετο τελείως, λάθος δηλαδή, δεν πειράζει, είναι αυτό που θα έκανε εκείνη. Είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να αγαπάτε τις μανάδες και τους μπαμπάδες σας και να τους αγκαλιάζετε, κι ας είστε άνθρωποι που δεν αγκαλιάζετε όπως εγώ, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μην τους έχετε και θα σας λείπουν».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!