Υλικά:

1 1/2 φλ. σπορέλαιο
2 αβγά
1 φλ. ξινόγαλο
1 κ. σ. ξίδι
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
2 φλ. ζάχαρη
1 κ. σ. κακάο χωρίς ζάχαρη
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
2 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Λίγο κόκκινο χρώμα

Για το φρόστινγκ: 

1 φλ. γάλα
1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/8 κ. γλ. αλάτι
1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr