Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της 20χρονος που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ


Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η 20χρονη Ειρήνη που πριν μερικούς μήνες συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Το νεαρό μοντέλο από τη Μυτιλήνη και οι γονείς της, ζουν έναν καθημερινό εφιάλτη με τον δικηγόρο της οικογένειας Σάκη Κεχαγιόγλου, να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου η Ειρήνη να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως εξήγησε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ειρήνη θα οδηγηθεί εν νέου στις 4 Ιουλίου ενώπιον του δικαστή όπου πρέπει να δηλώσει αν είναι ένοχη ή αθώα.

«Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε μου είπε πως προσανατολίζεται  να δηλώσει την αθωότητά της την οποία εξαρχής διεκήρυξε και σε μένα και στους γονείς της» δήλωσε ο κος Κεχαγιόγλου, εξηγώντας πως:

Αυτό θα οδηγήσει σε νέα αναβολή και προσδιορισμό της δίκης από Σεπτέμβριο και μετά διότι πρέπει να διαβιβαστεί η δικογραφία στο Ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ λόγω της ποσότητας των ναρκωτικών (2,5 κιλά). Εκεί θα διεξαχθεί δίκη που θα διαρκέσει 5-15 συνεδριάσεις.

To πρόβλημα ωστόσο είναι ότι η κάθε συνεδρίαση κοστίζει 10.000 δολάρια:

«Οι γονείς της δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν οικονομικά τον δικηγόρο που επιλέξαμε στο Χονγκ Κονγκ οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα την υπερασπιστεί κρατικός δικηγόρος.Χρειάζεται περίπου 10.000 δολάρια τη συνεδρίαση. Είναι 10 συνεδριάσεις. Πού να βρουν τα λεφτά οι γονείς της να τα καλύψουν» τόνισε ο κος Κεχαγιόγλου.

ΕΠΙΔΙΚΩΚΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Με ενέργειες που έκανε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου επιδιώκει να ζητήσει την έκδοση της 20χρονης στην Ελλάδα ώστε να δικαστεί στη χώρα μας:

«Είδα μια νέα κοπέλα. Πιστεύω στην αθωότητά της για να μην πάει χαμένο αυτό το παιδί. Θα κάνω το παν για να τη φέρω στην Ελλάδα» κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος έχει αναλάβει δωρεάν αυτή την υπόθεση.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!