Συναγερμός για την 47χρονη μητέρα και καθηγήτρια


Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για της εξαφάνιση μιας 47χρονης μητέρας.

Είναι η Βίκυ (Βάια) Οικονόμου που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου  από το σπίτι της στο Κορδελιό. Την ίδια μέρα μίλησε τηλεφωνικά το μεσημέρι με την αδελφή της και το βράδυ με την μητέρα της.

Το τελευταίο διάστημα η καθηγήτρια μαθηματικών ήταν ιδιαίτερα πιεσμένη ψυχολογικά λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον εν διαστάσει σύζυγο της, που ασκεί την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

Η Οικονόμου δεν ήρθε σε επαφή ούτε με τους μαθητές της στους οποίους παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητα της,  τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, όπως και το αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο σπίτι.  Το μόνο που φαίνεται να πήρε μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Έχει ύψος 1.64 και όταν χάθηκε πιθανόν να φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

Το  Silver Alert για τον εντοπισμό της εκδόθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

anikolouli

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!