Συγκλονίζει 44χρονος που νίκησε τον κορονοϊό – Είπα τα δίνουμε όλα


Ο κ. Νίκος Σπανόπουλος, που έχει την καταγωγή του από την Αμαλιάδα, και νόσησε έχοντας έρθει σε επαφή με τον αδελφό του, ο οποίος γύρισε από τους Αγίους Τόπους, στο γνωστό οργανωμένο ταξίδι που “έφερε” τον κορονοϊό στην Δυτική Ελλάδα.

Ολα ξεκίνησαν με μερικά δέκατα, γρήγορα τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν για τον 44χρονο που δεν είχε κάποιο προηγούμενο βαρύ υποκείμενο νόσημα. Η αρχική εξέταση, γρήγορα μετατράπηκε σε νοσηλεία εβδομάδων, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Πέρασε 15 εφιαλτικές ημέρες και νύχτες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο του Ρίου, έχοντας χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Τον εφιάλτη έζησε και η οικογένειά του, που δεν μπορούσε καν να τον δει.

Ο κ. Νίκος Σπανόπουλος περιγράφει καρέ καρέ, στο thebest.gr, τα όσα έζησε αυτός και η οικογένειά του. “Όταν μου είπαν ότι πρέπει να μπω σε ειδικό θάλαμο, είπα Νίκο τώρα πρέπει να παλέψεις για τη ζωή σου. Δεν ήξερα αν είναι μέρα νύχτα. Μόνο ο γιατρός μου έκανε νόημα και μου έδινε κουράγιο. Οι δικοί μου πέρασαν πιο δύσκολα. Είπα τα δίνουμε όλα”.

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!