
Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο
Ένα μήνυμα που συγκίνησε τους πάντες έστειλε ο Θάνος Πλεύρης μέσα από το νοσοκομείο, έπειτα από την «μάχη» που έδωσε στην εντατική επί οκτώ ημέρες.
Ο 39χρονος πρώην βουλευτής διακομίστηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, 13 Νοέμβριου, με σήψη, ως αποτέλεσμα μόλυνσης μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αφού χειρουργήθηκε, μεταφέρθηκε στην εντατική, διασωληνομένος και σε μηχανική υποστήριξη.
Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και, το απόγευμα της Δευτέρας, οι γιατροί τον μετέφεραν σε δωμάτιο.
Λίγες ώρες αφότου βγήκε από την εντατική, ο Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τον κόσμο μέσω Twitter, γράφοντας πως με τη βοήθεια του Θεού και της γυναίκας του δίνει τη μάχη για να ξαναδεί τα παιδιά του.
Με τ βοήθεια τ Θεού κ συνόλου τ Ιατρικου δίνω μαζί με τη Λένα μ την μάχη για να ξαναδώ τα παιδια μας.Η οικογένεια μ κ οι ευχές σας δίπλα μ
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) 21 Νοεμβρίου 2016