Η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε στα social media μία ιδιαίτερα συγκινητική οικογενειακή ιστορία. Συντετριμμένη από την έκβαση των πραγμάτων για αγαπημένα της πρόσωπα, αποκάλυψε τι συνέβη.

Σοκαρισμένη η γνωστή δημοσιογράφος και ερευνήτρια αναφέρθηκε στην απίστευτη ιστορία οικογενειακών της φίλων που χτυπήθηκαν από τη μοίρα αλύπητα.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε.

View this post on Instagram

Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν…Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια…Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος…Να μη δει το γιό του να χάνεται…Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on