Στο γηροκομείο ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη – Του κάνουν έξωση


Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδερφός του Στάθη Ψάλτη, καθώς του έχουν κάνει έξωση από το σπίτι και ο ίδιος κοντεύει να μείνει στον δρόμο.

«Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρώσταγε σε μία τράπεζα. Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο.

Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει. Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά», αποκάλυψε στο Secret.

Στο πλευρό του ηθοποιού είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, o οποίος δήλωσε: «Ο Γιάννης δεν έχει καθόλου χρήματα. Του κάνουν έξωση από το σπίτι λόγω του ότι χρωστάει πολλά ενοίκια. Ο ίδιος, δυστυχώς, δε μπορεί να πάρει σύνταξη γιατί έχει λίγα ένσημα και παίρνει το κοινωνικό επίδομα απόρων».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!