Στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες έμπειρος ρεπόρτερ της ιστοσελίδας Vice, με αποκλειστικό σκοπό να έρθει σε επαφή με ασθενείς του κορονοϊού ώστε να προσληφθεί από τον ιό.

Στόχος του, φυσικά, όπως πάντα, να νοσήσει και να γράψει στη συνέχεια ένα αναλυτικό βιωματικό άρθρο με όσα έζησε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. «Διαβάζουμε διάφορες ανακρίβειες δεξιά κι αριστερά σχετικά με τον ιό, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν καν να κάνουν σωστή έρευνα», σχολιάζει στέλεχος της ιστοσελίδας για να συνεχίσει:

«Ο μόνος τρόπος να έχεις αξιόπιστη πληροφόρηση, είναι αν περάσεις την ασθένεια, όλοι το ξέρουν αυτό. Για έναν δημοσιογράφο, κάτι τέτοιο είναι φυσικά παιχνιδάκι, αντικειμενικά ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που έχει κάνει».

Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

Τέλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», διαψεύδει κατηγορηματικά πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα προχωρήσει σε αφαίρεση ήπατος ώστε να επιστρέψει στα γραφεία της Αθήνας με ένα ρεπορτάζ.

tokoulouri.