Στα χρώματα της γαλανόλευκης φωταγωγήθηκε η νέα πλατεία Ομονοίας


Ξημερώματα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, το νέο σιντριβάνι της Πλατείας Ομόνοιας φωτίστηκε στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας απέναντι στην πρόκληση του κορονοϊού: Η πλατεία είναι έτοιμη και θα μας περιμένει. Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Οι εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Δήμο Αθηναίων και άλλους ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς, συνεισφέροντας αφιλοκερδώς την πολύτιμη τεχνογνωσία και την ανεκτίμητη εργασία των ανθρώπων τους, για να αναβιώσουν ένα τοπόσημο-σύμβολο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης «Από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την ΕΛΛΑΔΑ» που υλοποιεί, ανέλαβε την εξ ολοκλήρου κάλυψη της δαπάνης και εκτέλεσης του συνόλου των οικοδομικών εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου Ανάπλασης της Πλατείας Ομόνοιας.

Πρόσφατα ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε ανακοινώσει επίσης ότι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας με δικά του έξοδα το κρίσιμο για την προστασία της δημόσιας υγείας έργο της παραλαβής, μεταφοράς και ασφαλούς διαχείρισης όλων των νοσοκομειακών αποβλήτων του Κέντρου Νοσηλείας Περιστατικών Κορωνοϊού Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., απαλλάσσοντας πλήρως το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την αντίστοιχη δαπάνη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!