Από τον Άγιο Δομίνικο… στα περίπτερα όλης της χώρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς κυκλοφόρησε περιοδικό αφιερωμένο σε εκείνον!

Το Vasalos Magazine, το εξώφυλλο του οποίου «ανέβασε» ο πρώην παίκτης του Survivor στα social media, κοστίζει 2,90 ευρώ και περιλαμβάνει φωτογραφίες από την παιδική ηλικία, τον στρατό, την ενασχόλησή του με το bodybuilding και την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα, προσφέρεται ως δώρο στους αναγνώστες μία αφίσα του με αυτόγραφο, ενώ «τρέχει» διαγωνισμός με έπαθλο ένα δείπνο μαζί του, με τον τυχερό να προκύπτει κατόπιν κλήρωσης. Μάλιστα, ακόμα κι αν κατοικεί εκτός Αθήνας, ο Κωνσταντίνος θα μεταβεί στην περιοχή του, ενώ θα βγάλουν selfie την οποία θα «ανεβάσει» στο Instagram του.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!!! #vasalos #vasalosmagazine #vasalakia #maxites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) στις