Στα ίχνη του εμπρηστή της Εύβοιας η Πυροσβεστική


Στα ίχνη του εμπρηστή της Εύβοιας βρίσκεται  η Πυροσβεστική. Οι αντιφάσεις καίνε 33χρονο άνδρα.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε δηλώσει πως όταν ξέσπασε η φωτιά βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά, στο σπίτι μίας θείας του

Αρκετά κοντά στον εντοπισμό του εμπρηστή της Εύβοιας βρίσκεται η Πυροσβεστική. Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV ο αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλειφέρης, στο σημείο όπου ξέσπασε η καταστροφική φωτιά, βρέθηκε κλιμάκιο της ΔΕΗ, το οποίο έκανε αυτοψία στις κολώνες που υπήρχαν στο σημείο.

Από την προφορική ενημέρωση που είχαν τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής από τους υπεύθυνους της επιχείρησης δεν διαπιστώθηκε η πρόκληση της φωτιάς από πτώση κάποιου καλωδίου.

Έτσι λοιπόν ενισχύεται ακόμα περισσότερο το σενάριο του εμπρησμού. Υπενθυμίζεται ότι εξαρχής στο μικροσκόπιο είχαν μπει συνολικά τρία άτομα. Τα δύο από αυτά μένουν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ υπήρξαν κάποιες καταθέσεις που ανέφεραν ότι είχαν περάσει από πρατήριο υγρών καυσίμων και είχαν μαζί τους ένα μπιτόνι.

Οι υποψίες των αρχών για τα συγκεκριμένα άτομα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές φαίνονται ότι εξασθενούν. Έτσι τα δύο, αυτά, άτομα απομακρύνονται από το κάδρο των υπόπτων.

Ωστόσο την ίδια ώρα ενισχύονται οι υποψίες για τρίτο άνδρα, ο οποίος εξεταζόταν από τις αρχές.  Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε δηλώσει πως όταν ξέσπασε η φωτιά βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά, στο σπίτι μίας θείας του. Μάλιστα και η ίδια η θεία του κατέθεσε ότι το εν λόγω άτομο βρισκόταν μαζί της. Όμως υπάρχουν νέα στοιχεία στην έρευνα που οδηγούν τους πυροσβέστες στο συγκεκριμένο άτομο.

Και αυτό γιατί φαίνεται πως βρέθηκε μαρτυρία που αναφέρει ότι ο 33χρονος την ώρα της εκδήλωσής της, βρισκόταν κοντά στο χωριό Σταυρός, όπου και ξέσπασε η φωτιά. Ανεπίσημα μάλιστα υπάρχει η ενημέρωση στην πυροσβεστική ότι το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου βρισκόταν κοντά στη φωτιά, την ώρα που αυτή εκδηλώθηκε και όχι εκεί που αναφέρει ο ίδιος. Η Πυροσβεστική λοιπόν περιμένει την επίσημη ενημέρωση από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και θεωρεί πως μετά από αυτό, θα καταφέρει να εντοπίσει τον εμπρηστή της Εύβοιας.

ethnos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!