Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο TV Έθνος, με ποικίλη θεματολογία που μας έλυσε πολλές απορίες.  Αναφέρθηκε ακόμη και στο πολύ λεπτό θέμα της τρίτης της εγκυμοσύνης και πώς αποφάσισε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές, καθώς και αν έχει τεθεί από τώρα στο τραπέζι η ημερομηνία της επικείμενης βάφτισης.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Ίσως και εγώ να έφταιξα με την έννοια ότι σε κάποιους, αν δίνεις χώρο, εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι δεν με άγχωσε όλο αυτό τόσο όσο στην αρχή του γάμου μου, που πριν έρθουν τα κορίτσια είχα τις δύο αποβολές. Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη, και με ρωτούσαν “δεν θα κάνεις παιδί;” Όταν έγινα μητέρα και ο πόνος καταλάγιασε, θέλησα να το μοιραστώ, γιατί πλέον το περνούν πολλές γυναίκες. Θεώρησα χρέος να το κουβεντιάσω ανοιχτά. Και ήθελα να περάσω το μήνυμα πως μια γυναίκα που αποβάλλει δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνει έγκυος στη συνέχεια».

Σχετικά με τη βάφτιση, όπως φαίνεται δεν υπάρχει λόγος βιασύνης: «Είναι πολύ νωρίς. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι».

Δείτε τώρα τη φωτογραφία με σορτσάκι που δημοσίευσε πριν από κάποιες ώρες φορώντας καυτό σορτσάκι.

Καλό απόγευμα φίλοι μου. ?Απολαύστε το Σαββατοκύριακο παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην ξεχνάτε ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι … ? #weekend #njoy #familymoments #bmw #x1

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on