Ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη στον δεύτερο κύκλο του «Nomads», του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Μετρώντας πλέον αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, η ζωή του έχει μπει στην κανονική της ροή και είναι πιο δραστήριος από ποτέ! Μάλιστα, φαίνεται πως ετοίμαζε καιρό το νέο του επαγγελματικό βήμα στο χώρο των επιχειρήσεων, το οποίο και μόλις μας ανακοίνωσε.

Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, την οποία και συνοδεύει με ένα ενημερωτικό caption, όπου και γνωστοποιεί στους ακολούθους του πως τους περιμένει στο δικό του εξειδικευμένο κέντρο solarium στην περιοχή της Νέας Ιωνίας! Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!!! Μετα από παρά πολύ καιρό εργασιών σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το new business project @suncity_luxurysolarium που ετοιμάσαμε για εσάς…. Εκτός από το Instagram λοιπόν σας περιμένω όλους να σας γνωρίσω από κοντά στο κατάστημα μου??? Λεωφόρος Ηρακλειου 274 Νέα Ιωνια. #hantampakakia #nomads #survivor2017 #suncityluxurysolarium #solarium #happy #happytime #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις