Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2018-19. Πολλά νέα προγράμματα πέφτουν στο τραπέζι και ο πλέον αρμόδιος,ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού μίλησε για όλα.

Ανάμεσα σε αυτά ιδιαίτερη σημασία έχει η εξής ατάκα του Τζώρτζη Ποφάντη:

 «Το πρόβλημα ήταν ότι είχε γυρίσει ο τηλεθεατής την πλάτη στον ΑΝΤ1. Ήταν πολύ φυσιολογικό γιατί και εμείς είχαμε ξεχάσει τον τηλεθεατή. Σκοπός μου είναι να γίνει ξανά ο ΑΝΤ1 να γίνει ξανά το κανάλι του τηλεθεατή. Το επόμενο πρόγραμμα είναι αυτό που θα φέρει ξανά τον τηλεθεατή στο κέντρο της προσοχής μας».

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού λοιπόν ανανεώνεται για τα καλά και άπαντες περιμένουν τα καλύτερα για τη νέα σεζόν από το σταθμό του Αμαρουσίου. Αναλυτικά, ο κ. Ποφάντης αναφέρθηκε στην καθημερινή και εβδομαδιαία ροή του νέου προγράμματος που θα μπει για τα καλά στη ζωή του τηλεθεατή!

Αναφορικά με τις εκπομπές,  ημέρα θα ξεκινά με το «Καλημέρα Ελλάδα», θα συνεχίζει με το Πρω1νό και στη μεσημεριανή -κατά πάσα πιθανότητα- ζώνη θα υπάρχει μία νέα σχολιαστική εκπομπή, από 15 ζευγάρια κυριολεκτικά της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, επαγγέλματα, περιοχή και ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου θα σχολιάζουν κάθε πιθανό θέμα της επικαιρότητας.

Τη σκυτάλη θα παίρνουν το Ρουκ Ζουκ και το Still Standing, ενώ μετά τις ειδήσεις στην prime time θα βλέπουμε τα «Το Ταίρι Ξέρει», το Nomads και το Beat Buzzer. Στο πρόγραμμα θα βλέπουμε το Βινύλιο και το Ράδιο Αρβύλα, ενώ την είσοδό του θα κάνει και το απολαυστικό παιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η Πεθερά».

Για τις σειρές του ΑΝΤ1 στο σύνολο θα δούμε πέντε τηλεοπτικές σειρές, 3 δραματικές και 2 κωμικές. Στο πρώτο μισό όμως θα δούμε τις εξής τέσσερις:

Έγκλημα και Πάθος

Η Επιστροφή

Πέτα τη φριτέζα

Η μάχη δύο