Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα βίωσα πάρα πολύ άσχημα, ερχόταν ο καπνός επάνω μας»


Τις πυρκαγιές που ξέσπασαν πρόσφατα στη χώρα μας καταστρέφοντας τεράστιες δασικές εκτάσεις και στερώντας τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και ζώα σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στο πως βίωσε ο ίδιος αυτή την κατάσταση αλλά και τον φόβο που έχει για το δασάκι που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του.

«Βίωσα πάρα πολύ άσχημα τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική. Δεν είναι μόνο το ότι βλέπω από το σπίτι μου κατευθείαν την Πάρνηθα και ερχόταν και ο καπνός επάνω μας. Σκέφτομαι πόσες περιουσίες χάνονται, πόσο απροετοίμαστοι είμαστε, πόσο φταίνε όλες οι κυβερνήσεις… Γιατί το να λέει ο ένας στον άλλον «εσύ φταις» είναι ανόητο όταν φταίνε όλοι ανεξαιρέτως. Γιατί ποτέ κανείς δεν νοιάζεται όπως πρέπει για να προβλέψει πως δεν θα γίνει τόσο μεγάλο κακό» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε,

«Αναπόφευκτες είναι οι πυρκαγιές, όπως βλέπουμε σε όλη τη γη, αλλά το ζήτημα είναι πόσο έτοιμοι είμαστε και πόσο προετοιμαζόμαστε για αυτό αφού έχουν συμβεί τραγικά πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι στο Μάτι έχασα μία από τις καλύτερες μου φίλες, την Χρύσα Σπηλιώτη».

«Μαζί ξεκινήσαμε το θέατρο και μέσα μου υπάρχει ένας μεγάλος κόμπος κάθε φορά που βλέπω μια πυρκαγιά. Σκέφτομαι τα ζώα. Ζω απέναντι από ένα μικρό δασάκι στην Αθήνα και σκέφτομαι κάθε φορά πως, αν πιάσει φωτιά το δασάκι, καταρχήν θα καεί το σπίτι μου και δεύτερον πόσες πολλές χελώνες, που βλέπω κάθε πρωί και τις ταϊζω, όλα αυτά θα χαθούν» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της καλοκαιρινής εκπομπής και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά στο OPEN.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!