Σπύρος Μαρτίκας: Τον μάτιασαν – το ατύχημα στην συνέντευξη του τέως παίκτη του Survivor All Star


 Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν απέφυγε τελικά την αποχώρηση από το «Survivor All Star». Η στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη απέδωσε κι έτσι ο φαρμακοποιός από τον Πειραιά θα βρεθεί σε λίγες στην Αθήνα όπου θα τον περιμένει η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως συνηθίζεται, μετά από την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού μας», Νίκος Παρτσώλης, επικοινώνησε μαζί του για την καθιερωμένη πρώτη συνέντευξη εξ’ αποστάσεως, πριν ο τέως παίκτης πάρει στα χέρια του το κινητό του.

Πενήντα πέντε λεπτά διήρκεσε η συνέντευξη, όμως, όπως αποκάλυψε ο έμπειρος δημοσιογράφος, λόγω τεχνικού λάθους, δεν καταγράφηκε ο ήχος. Έτσι, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη, παρά μόνο τα βασικά σημεία, όπως μας τα μετέφερε ο συνεργάτης της εκπομπής.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι έξαλλος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για όσα είπε στα κιου τα οποία πληροφορήθηκε. Είναι επίσης εξαιρετικά θυμωμένος με τον Ηλία Γκότση για την βλάβη που προκάλεσε στην εικόνα του Ηλία Μπόγδανου, υποθέτουμε με την καταγγελία του για τον συγγραφέα της περίφημης λίστας αγορών. Αναγνώρισε ότι η στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη έφερε αποτέλεσμα και έκλαψε μιλώντας για την Βρισηίδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!