
Σπαραγμός στον Πύργο για την 30χρονη Ανδριάνα που σκοτώθηκε από το απορριματοφόρο
Στη σύλληψη οδηγού του απορριμματοφόρου που νωρίτερα το πρωί τραυμάτισε θανάσιμα την 30χρονη Ανδριάνα, υπάλληλο καθαριότητας στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας, έχει προχωρήσει η αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα που ήταν μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στην θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως κατέβηκε από το σκαλάκι για να μαζέψει μία σακούλα και ο οδηγός δεν την αντελήφθη.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την διακόμισε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».
Συγκλονισμένος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ». Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου.
Σπαρακτικές εικόνες στο νοσοκομείο Πύργου
Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς της 30χρονης Ανδριάνας Σταμόπουλου που έχασε τη ζωή της. Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως η άτυχη εργαζόμενη επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω ρόδα του μεγάλου οχήματος.
Σοκαρισμένος σύμφωνα με το ilialive, ο δεύτερος εργαζομένος στην καθαριότητα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της πίσω από το όχημα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αφότου έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 30χρόνη, ο ίδιος μη αντέχοντας τα όσα είχε ζήσει έφυγες σε κατάσταση σοκ προς την παραλία προσπαθώντας να συνέλθει.
Στο νοσοκομείο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση βρίσκονται μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Πύργου Διονύσης Μπέλτσος το πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χρήστος.