Σίγουρα θα έχετε διαβάσει κατά καιρούς για φήμες περί χωρισμού του David Beckham και της Victoria Beckham, αφού στα τόσα χρόνια που μετρά ο γάμος τους, είναι πολλές οι φορές που τα media έχουν κάνει λόγο για διαζύγιο.

Αυτή τη φορά όμως δυστυχώς έχουμε να κάνουμε όντως με έναν χωρισμό. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun,  δυσάρεστα είναι τα νέα για τη μικρή αδερφή του David Beckham, τη Joanne, που περνά δύσκολες στιγμές. Έχοντας γίνει μητέρα μόλις λίγους μήνες πριν, τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν μπόρεσε τελικά να σώσει τη σχέση της με τον Kris Donnelly, τον πρώην σύντροφό της και διάσημο παίκτη reality. Οι δύο τους μάλιστα, φαίνεται πως δε μιλάνε καν πλέον μεταξύ τους και το μόνο τους κοινό είναι η κόρη τους, Peggy.

Η Joanne, που είναι 35 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με την κομμωτική, δε μένει με τον πατέρα του παιδιού της και ενώ έπαψε να τον ακολουθεί και στα social media. Ωστόσο, δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες με την Peggy στο Instagram. Εικάζουμε πως ιδιαίτερα στενοχωρημένος θα είναι και ο David με την έκβαση αυτή, καθώς η Joanne είναι η μικρότερη αδερφή της οικογένειας, ενώ έχει άλλη μία αδερφή δύο χρόνια μεγαλύτερη, την Lyanne.