Σοκ στη Λάρισα – Δεν χωράει ανθρώπινος νους το μαρτύριο 28χρονης εγκύου


Σοκ στη Λάρισα! Ρουμάνοι βίαζαν και εξέδιδαν 28χρονη και την έβαζαν να δουλεύει σαν είλωτας στα χωράφια

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το μαρτύριο που ζούσε επί τρεις μήνες μία 28χρονη έγκυος από τη Ρουμανία. Μόλις η νεαρή γυναίκα, που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πάτησε το πόδι της στη Λάρισα, την παρέλαβαν τρεις ομοεθνείς της, που τη μετέτρεψαν σε «σκλάβα του σεξ», αναγκάζοντάς την όχι μόνο να εκδίδεται, αλλά και να δουλεύει στα χωράφια από τα χαράματα!

Το δράμα της 28χρονης, που ήρθε στη χώρα μας πριν από πέντε χρόνια για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στο αγέννητο μωρό της, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας. Στο εδώλιο κάθισαν τρεις ομοεθνείς της -ανάμεσά τους και μία γυναίκα-, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης από 13 έως 22 έτη.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία», ο εφιάλτης της 28χρονης άρχισε μόλις διαπίστωσε πως είχε μείνει έγκυος. Επειδή ο σύντροφός της δεν ήθελε το παιδί, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα.

Ομως, με την άφιξή της στη χώρα μας την παρέλαβε ένας ομοεθνής της, ο οποίος την οδήγησε σε ποιμνιοστάσιο στη Λάρισα, όπου τη βίασε! Ο εφιάλτης της κοπέλας είχε μόλις αρχίσει, αφού ο βιαστής της την παρέδωσε σε ένα ζευγάρι ομοεθνών τους στα Τρίκαλα.

Ερωτικές «υπηρεσίες»

Το σατανικό ζευγάρι την έβαζε να δουλεύει χωρίς χρήματα στα χωράφια και τα βράδια την εξωθούσε στην πορνεία. Μάλιστα, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις ερωτικές της «υπηρεσίες», έστειλαν τον άνδρα που τους την είχε συστήσει να της «βάλει μυαλό»!

Ο αδίστακτος μαστροπός χτύπησε την άτυχη εγκυμονούσα με ένα ξύλο και τη βίασε ξανά για να της δείξει «πώς πρέπει να εργάζεται», ενώ την απειλούσε ότι θα την κάνει να γεννήσει «επί τόπου»!

Τους επόμενους μήνες η 28χρονη υποχρεωνόταν να συνευρίσκεται καθημερινά με πέντε πελάτες, ώσπου βρήκε το θάρρος να πει στους ομοεθνείς της, που την κρατούσαν φυλακισμένη, ότι ενημέρωσε τις ρουμανικές αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να τη διώξουν.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη, η νεαρή κατήγγειλε όσα υπέστη στο αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες και η ίδια να φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!