Σοκαριστικό τροχαίο με αυτοκίνητο οικογένειας. Μέσα ήταν βρέφος και ένα 4χρονο αγοράκι


Ένας ηλικιωμένος Λαμιώτης οδηγός κινούταν προς Θερμοπύλες. Στην επικίνδυνη στροφή, που έχουν γίνει πάρα πολλά σοβαρά τροχαία, έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητό του έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με τα δυο παιδάκια του. Ένα βρέφος τριών μηνών και ένα 4χρονο αγοράκι!

Ο νεαρός πατέρας προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά ήταν αδύνατο. Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου  έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στην πίσω πόρτα όπου ήταν δεμένα τα παιδιά.

Μετά τη σύγκρουση στο σημείο ακολούθησε πανικός με διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες να τρέχουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους σοκαρισμένους γονείς και τα δυο μικρά, καθώς επίσης και τον τραυματισμένο οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου.

Η τετραμελής οικογένεια και ο ηλικιωμένος οδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου ήταν σε ετοιμότητα για να παραλάβουν τους τραυματίες και κυρίως να πάρουν για εξετάσεις τα παιδιά, τα οποία ναι μεν δεν φαινόταν να έχουν χτυπήσει σοβαρά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από τις απαραίτητες εξετάσεις.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!