Σκάνδαλο παιδεραστίας στο Μπάκιγχαμ: Η γυναίκα που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη


H Βιρτζίνια Ρόμπερτς Γκιουφρέ (Virginia Roberts Giuffre) υπήρξε μία από τις ανήλικες κοπέλες – θύματα του πολυκατομμυριούχου Τζέφρι Επστάιν. Και μόλις παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο NBC, στην οποία μιλάει με λεπτομέρειες για το σεξ με τον Πρίγκιπα Άντριου, φίλο του επιχειρηματία, που λίγο πριν καταδικαστεί για παιδοφιλία και σωματεμπορία, έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί που κρατείτο στη Νέα Υόρκη.

Η 35χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που την εποχή της σεξουαλικής της εκμετάλλευσης από τον Επστάιν ήταν μόλις 17 χρονών, μίλησε στην εκπομπή Dateline, στην οποία βρέθηκε μαζί με άλλα θύματα του Επστάιν, για τον Πρίγκιπα Άντριου, που τον χαρακτηρίζει «βιαστή», και το σεξ που εξαναγκάστηκε να κάνει μαζί του: «Ήταν βιαστής, ήταν συμμέτοχος. Την πρώτη μου φορά στο Λονδίνο, ήμουν πολύ νέα. Η Γκισλέν [σ.σ. η Γκισλέν Μάξουελ ήταν στενή φίλη, συνεργάτης και ο άνθρωπος που έβρισκε και οδηγούσε ανήλικα κορίτσια στον Επστάιν] με ξύπνησε το πρωί και μου είπε «ξύπνα, σήμερα θα γνωρίσεις έναν Πρίγκιπα». Εκείνη τη στιγμή δεν είχαν ιδέα ότι θα με προσφέρουν εμπόρευμα στον Πρίγκιπα».

 

Και συνεχίζει τη γλαφυρή περιγραφή της: « Βγήκαμε στο Club Tramp. O Πρίγκιπας Άντριου μου πρόσφερε αλκοόλ, είχα πρόσβαση στο VIP, νομίζω ότι μου πρόσφερε βότκα. Μου έλεγε «πάμε να χορέψουμε;» κι εγώ ήμουν «ΟΚ». Φύγαμε από το club και μπήκα στο αυτοκίνητο με τη Γκισλέν και τον Επστάιν. Κι εκείνη μου είπε: «Θα έρθει μαζί μας στο σπίτι και θέλω να κάνεις σ’ εκείνον ό,τι κάνεις και για τον Τζέφρι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.»

Όπως είχε γίνει προηγουμένως γνωστό, σύμφωνα με τα έγγραφα του Δικαστηρίου για την υπόθεση Επστάιν, η Βιρτζίνια είχε καταθέσει ότι επέστρεψε στον σπίτι της Γκισλέν όπου με τον Πρίγκιπα Άντριου επιδόθηκαν σε προκαταρκτικά στο μπάνιο και έκαναν σέξ στην κρεβατοκάμαρα όπου εκείνη κοιμόταν.

«Δεν ήταν αγενής ή κάτι τέτοιο, μου είπε «ευχαριστώ» και κάποιες τρυφέρες κουβέντες και έφυγε», ανάφερε στη συνέντευξή της. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι εμπλέκονται και βασιλικά μέλη. Αρνείται ότι αυτό συνέβη, και θα συνεχίσει να το αρνείται, αλλά γνωρίζει την αλήθεια και τη γνωρίζω κι εγώ».

Ο Πρίγκιπας Άντριου έχει επανειλημμένα αρνηθεί της κατηγορίες της Γκιουφρέ χαρακτηρίζοντάς της «αναληθείς» και «αβάσιμες». Επίσημη δήλωση εκ μέρους του Πρίγκιπα  έχει κάνει και το Παλάτι στην οποία με έμφαση αρνείται ότι ο Δούκα της Υόρκης είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Βίντεο: Στο σπίτι των οργίων του Τζέφρι Έπσταϊν και ο πρίγκιπας Άντριου

The post Σκάνδαλο παιδεραστίας στο Μπάκιγχαμ: Η γυναίκα που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!