Όλοι θυμούνται τον Σηφη Πολυζωιδη από το ρόλο του λαϊκού παιδιού «Μπάμπη» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λίτσα.com». Ο ηθοποιός έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά.

Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει ο ρόλος του ως «Σάββας Ξηρός», με αφορμή την παράσταση Ισορροπία του Nash της Πηγής Δημητρακοπούλου, η οποία περιελάμβανε αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού και γι’ αυτό λογοκρίθηκε και κατέβηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, όμως οι εμφανίσεις του στο θέατρο συνεχίζονται.

Η καλή του φίλη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέβασε ένα πρόσφατο στιγμιότυπό με τον ίδιο και τον Βασίλη Μπισμπίκη και έγραψε: «Με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Σηφη Πολυζωιδη. Γνωριστήκαμε πριν ακόμα σκεφτούμε να γίνουμε ηθοποιοί στο Cocoon!!!Και κάθε καλοκαίρι ανταμώνουμε για να τα πούμε, να τα πιούμε και να χαλαρώσουμε εδώ που ξεκίνησαν όλα».

Δείτε την ανάρτηση.

Με τον @bisbikis.vasilis και τον Σηφη Πολυζωιδη γνωριστηκαμε πριν ακομα σκεφτουμε να γινουμε ηθοποιοι στο @cocoon_loutraki_official !!!Και καθε καλοκαιρι ανταμωνουμε για να τα πουμε,να τα πιουμε και να χαλαρωσουμε εδω που ξεκινησαν ολα,στο @cocoon_loutraki_official #summer #actors #holidays #bestfriends #newplans #holidays #summervibes #onlygoodvibes #cocoonforever #nofilter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) στις