Σασμός Spoiler: Ο νέος έρωτας ανατρέπει τα πάντα


Ο Σασμός συνεχίζει με νέα συναρπαστικά επεισόδια που κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Για κάποιους ήρωες έρχονται νέοι έρωτες, ενώ κάποιοι άλλοι σοκάρονται και η εκδίκηση κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Όσο, λοιπόν, ο Σασμός μοιάζει να αργεί κι ενώ ο Πέτρος παλεύει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, μετά τον χωρισμό του από την Θεοδώρα βρίσκει έναν λόγο να χαμογελάει. Ο Πετρής έρχεται πιο κοντά με τη Μαίρη. Την εξέλιξη αυτή την μαθαίνει η Θοδώρα και τρελαίνεται από τη ζήλια της. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερο την οργή της είναι η ανακοίνωση του Πέτρου στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο που του είχε ζητήσει.

Σασμός: Ζητάει εκδίκηση
Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Μάλιστα, η σχέση της με τον Γιώργη έχει συνεχώς προβλήματα και μοιάζει να είναι σε αδιέξοδο, καθώς η κοπέλα συμπεριφέρεται περίεργα. Από την άλλη, όμως, και η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης σιγά σιγά θα φτάσει στο τέλος της, καθώς δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Η ζωή του νεαρού σύντομα αλλάζει ολοκληρωτικά.

Σασμός: Νέος έρωτας που φέρνει νέα προβλήματα

διαβάστε αναλυτικά στo ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!