Σασμός – Spoiler: Ο Αντώνης πέφτει στο έδαφος από σφαίρα του Ευθύμη


Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός.

Νέο επεισόδιο απόψε για τη σειρά του Alpha, «Σασμός», στο οποίο αναμένεται το σασπένς και η αγωνία να χτυπήσουν «κόκκινο».

Η σειρά του Alpha που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, επιστρέφει στους φόνους και τα αιματηρά περιστατικά, αυτή τη φορά την ώρα του γάμου του Αντώνη και της Μαρίνας.

Σασμός, Επεισόδιο 96 – Δευτέρα 13 Μαρτίου

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα.

Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει από το κώμα και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος.

Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Ο Αστέρης ενημερώνεται από την Αργυρώ για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Ο β’ κύκλος της σειράς «Σασμός»

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά. Μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης στον β΄κύκλο της σειράς «Σασμός».

Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Οι «νεκροί» «ξεβράζονται» από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Μιχάλης Αεράκης, Μαρία Τζομπανάκη, Όλγα Δαμάνη

Σενάριο: Σπύρος Πετρουλάκης, Βασίλης Σπηλιόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη

πηγή: thestandard.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!