Σίσσυ Χρηστίδου: Το ιδιαίτερο καλοκαίρι της! Το tour στα νησιά και οι φωτογραφίες της με μαγιό


Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενε το φετινό καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς την χρονιά που πέρασε ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της, αλλά και τους φίλους της επισκέφθηκαν αρκετά νησιά, με την ίδια να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα από κάθε της σταθμό.

Το πρώτο νησί που επισκέφθηκε η ίδια ήταν η Ρόδος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Πάτμος, όπου εκεί συναντήθηκε με συνεργάτες και φίλους, μεταξύ αυτών η Χριστίνα Κοντοβά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Όλοι μαζί έκαναν τον γύρο του νησιού με σκάφος, ανακάλυψαν τις πιο δύσβατες παραλίες και δοκίμασαν την τοπική κουζίνα. 

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η Χαλκιδική όπου είναι η βάση της παρουσιάστριας μιας και όλα τα καλοκαίρια της τα περνάει εκεί σαν γνήσια Θεσσαλονικιά. 

Εκεί μάλιστα, γιόρτασε και τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της, Φίλιππου, ο οποίος έκλεισε τα 15 και η τρυφερή μαμά όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ετοιμάσει το πιο ωραίο πάρτι έκπληξη!

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της Σίσσυς Χρηστίδου:

Στη Χαλκιδική η Σίσσυ Χρηστίδου συναντήθηκε και με την καλή της φίλη, Μαρία Κορινθίου, η οποία βρισκόταν με την οικογένειά της εκεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!