Σε πάρτι καλών της φίλων βρέθηκε χθες το βράδυ η Σάσα Μπάστα η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια έχει πάρει μόνο 4 κιλά και παρόλα αυτά νιώθει ότι έχει καταπιεί μια μπάλα. «Πήρα 4 κιλά. Είναι σα να έχω καταπιεί μία μπάλα… Έχω μπει στον μήνα μου. Εύχομαι να γεννήσω φυσιολογικά, μετράω τις μέρες. Το άγχος μου για τη γέννα, είναι που θα με βρει…», είπε.

Η Σάσα Μπάστα και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Δημήτρη Κουσαθάνα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν λίγες ημέρες. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά του. Η τραγουδίστρια δεν έχει λιγούρες αν και ως έγκυος έχει μια μεγάλη αδυναμία στο γύρο και στο τζατζίκι.

«Όταν τρώω γύρο και τζατζίκι, η μικρή μου τρελαίνεται, με κλωτσά συνέχεια… Θα την βαφτίσουμε Ειρήνη και Αλεξάνδρα»! Εντύπωση ωστόσο μας έκανε πως εκτός από τον άντρα της η Σάσα Μπάστα θα έχει μέσα την ώρα του τοκετού και μια φωτογράφο για να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσει. «Θα είναι μέσα στον τοκετό ο άντρας μου. Έχω κανονίσει να είναι φωτογράφος μέσα, κατά τη διάρκεια του τοκετού…», είπε ενώ διευκρίνισε ότι η φωτογράφος είναι κολλητή της φίλη.

Δείτε τις δηλώσεις της