Σάμος: Συγκλονίζει το προφητικό μήνυμα του Άρη στην Κλαίρη για τα γενέθλιά της


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σάμος μετά τον τραγικό θάνατο των δύο μαθητών, του Άρη και της Κλαίρης, που καταπλακώθηκαν από τοίχο μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ την περασμένη Παρασκευή.

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση των δύο παιδιών που έφυγαν αγκαλιασμένα είναι η κάρτα γενεθλίων που έδωσε ο Άρης στην Κλαίρη, η οποία έκλεισε τα 15 μια εβδομάδα πριν το μοιραίο απόγευμα, όπως έγραψε η μητέρα του Άρη σε ανάρτησή της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μήνυμα του Άρη ήταν προφητικό θα μπορούσε να πει κανείς.

“Και αν κάποια μέρα η ζωή κακοτυχία φέρει, θέλω για πάντα εσύ σφιχτά να μου κρατάς το χέρι”, ήταν η ευχή του Άρη στην κάρτα γενεθλίων της αγαπημένης του, μόλις λίγες ημέρες πριν φύγουν μαζί για τη γειτονιά των αγγέλων.

Tο νησί θρηνεί για τον θάνατο δύο παιδιών τα οποία βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο με αποτέλεσμα να κοπεί απότομα το νήμα της ζωής τους. Κατά την επιστροφή τους από το σχολείο στο Βαθύ, οι δύο μαθητές καταπλακώθηκαν από τοιχίο. Επρόκειτο για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Η σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό εννέα ανθρώπων, ανάμεσά τους και ενός 14χρονου αγοριού που μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Το παιδί υπέστη κατάγματα, μετά από πτώση μάνδρας, κατά τη διάρκεια μετασεισμού, ενώ περπατούσε σε στενό δρόμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έσπευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!