Το World Party είναι ένα αγαπημένο concept πολλών τηλεθεατών και κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού- που είναι άλλωστε αυτό που αφορά ιδιαίτερα κανάλια και διαφημιστές. Έτσι, ξαφνιαστήκαμε όταν ενημερωθήκαμε πως σταματά η μετάδοσή του και ακόμη περισσότερο όταν επιβεβαιωθήκαμε πως και η σχέση των άλλοτε αχώριστων κολλητών Γιώργου Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη διέρχεται κρίση.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για τους travel lovers είναι πως το επιτυχημένο ταξιδιωτικό project θα προβληθεί ξανά με νέα επεισόδια και όπως ήταν αναμενόμενο, νέους παρουσιαστές. Βέβαια, φαίνεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι και στο νέο κύκλο, αλλά αυτήν τη φορά αλλάζει συνταξιδιώτη. Όπως όλα δείχνουν, στο πλευρό του θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα και οι δυο τους εκτός από ζευγάρι στη ζωή θα είναι και τηλεοπτικό δίδυμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εξασφαλίσαμε από την Espresso της Παρασκευής, το ζευγάρι εκτός από τον γάμο του, ενδέχεται να κληθεί να αναλάβει και την προετοιμασία των νέων επαγγελματικών του καθηκόντων, που βρίσκονται βέβαια ακόμη υπό συζήτηση. Φυσικά, ο ΣΚΑΙ είναι ο … τυχερός σταθμός από τον οποίο θα μεταδίδεται η εκπομπή, ενώ ίσως θυμάστε πως αρχικά προβαλλόταν από την κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ, πριν το εξασφαλίσει ο Alpha.

Πώς σας φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα ως αντικαταστάτης του Γιώργου Μαυρίδη; Εσείς θα τολμούσατε να συνεργαστείτε και επαγγελματικά με το άλλο σας μισό;