Σάκης Τανιμανίδης: Κατεβαίνει στην πολιτική; – Όλο το παρασκήνιο


Σάλο έχει προκαλέσει η τελευταία ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στην οποία αφήνει υπονοούμενα ότι σχεδιάζει να μπει στον χώρο της πολιτικής.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης μέσα από τη «Φωλιά των Κου-Κου» αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Βουλή, καθώς το κόμμα της Φώφης Γεννηματά «Κίνημα Αλλαγής», έχει βολιδοσκοπήσει τον παρουσιαστή και ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έπειτα από επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους του ΚΙΝΑΛ, εκείνοι του απάντησαν πως «θα τους ενδιέφερε να έχουν δημοφιλή πρόσωπα με έντονη ανθρωπιστική και κοινωνική δράση και γενικά νέους ανθρώπους».

Η παρουσία μάλιστα του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του κόμματος στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σίφνο, ενίσχυσε τις φήμες, ενώ και ο Στέφανος Τανιμανίδης, πατέρας του παρουσιαστή, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε πολιτευτεί, έχει έντονη δράση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε και με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος του διεμήνυσε πως είναι ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι σχετικά.

 

tvnea

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!