Τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Παρόλα αυτά, οι αιτήσεις είναι πολλές για το τρίτο Survivor. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται και τα castings τελειώνουν. Το Φεβρουάριο ο νέο κύκλος έρχεται και οι μάχες ανάμεσα σε Έλλαδα και Τουρκία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα κάστινγκ του Survivor και ενημέρωσε πως επιλέχθηκαν οι κορυφαίοι μέσα από 70.000 αιτήσεις.

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των καστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία! Φέτος στην ελληνική ομάδα του Survivor, μετά από 70.000 αιτήσεις, επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους!!! Από το Φεβρουάριο στις οθόνες σας…», έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε.

Δείτε το στιγμιότυπο.

View this post on Instagram

Ειμαστε στο τελευταιο σταδιο των καστινγκ για το φετινο Survivor! Και φετος ο πηχης εχει ανεβει σε πολυ ψηλα επιπεδα αφου το παιχνιδι ειναι Ελλαδα -Τουρκια! ??- ?? Φετος στην Ελληνικη ομαδα του Survivor, μετα απο 70.000 αιτησεις, επιλεξαμε μονο τους κορυφαιους!!! ? Απο το Φεβρουαριο στις οθονες σας… #survivorgr #skaitv #acunmedya

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on