Σάκης Κατσούλης: «Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του» – Το σχόλιο για τα… απαγορευμένα ειδύλλια στο Survivor


Ο Σάκης Κατσούλης μετά την πρώτη του νίκη στο Survivor 2021, φέτος σήκωσε ξανά το τρόπαιο, αυτή τη φορά, ως νικητής του Survivor All Star.

Μιλώντας στο περιοδικό  Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα, γνωστός επιχειρηματίας σχολιάζει τη φετινή πορεία του Survivor αλλά και τα ειδύλλια που απασχόλησαν, εκτός από τους συμμετέχοντες, και τους ίδιους τους τηλεθεατές.

Αποβληθέντες – και όχι μόνο – απουσίαζαν από τον τελικό. Δεν είναι οξύμωρο που ο Ατζούν Ιλιτζαλί άφησε ανοιχτή την πόρτα για τους αποβληθέντες για επόμενα Survivor;

Είναι αρκετά οξύμωρο αλλά, όταν για παράδειγμα ένας ποδοσφαιριστής δέχεται κόκκινη κάρτα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή του ποδόσφαιρο. Έκανε ένα λάθος και τιμωρήθηκε για αυτό. Του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί το παιχνίδι να ήταν στημένο;

Στημένο όχι δεν ήταν. Πιο διαβασμένοι οι 38 παίκτες, ναι, ήταν. Είναι χαζό να ξέρεις που πας και τι θα αντιμετωπίσεις και να μην ετοιμαστείς για αυτό.

Θα μας κάνεις ένα σχόλιο για αυτά που είδαμε να συμβαίνουν με Πρίαμο, Μπο, Ελευθερίου και Καρολίνα;

Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Τι να πω, ότι δεν συνέβαιναν; Και το Survivor μια μικρή κοινωνία είναι. Νομίζω ωστόσο πως τα έχουν φουσκώσει λίγο.

Είσαι έτοιμος για επόμενο Survivor αν σε ξανακαλέσουν;

Είμαι πανέτοιμος! Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις δύσκολες συνθήκες, μου αρέσει και αγαπώ αυτό το παιχνίδι και θα ξαναέπαιρνα μέρος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!