Σάββας Πούμπουρας: Δεν ήθελα να ξυπνάω, ήξερα ότι θα με κατακλύζουν οι ενοχές


Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί γιατί ήξερα ότι κάθε πρωί θα με κατακλύζουν οι ενοχές. Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς …

Καλεσμένος της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του πορεία.

Μπήκα στην τηλεόραση πριν 13 χρόνια και μπήκα εντελώς για πλάκα. Ήμουν 28 χρονών, ό,τι και αν έκανα τότε ήταν στην πλάκα. Δούλευα και βράδυ και το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Δε το κρύβω ότι υπήρχαν φορές που είχα κοιμηθεί στον καναπέ, είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του, ο Σάββας Πούμπουρας δήλωσε: Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στη συνέχεια και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη: «Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί γιατί ήξερα ότι κάθε πρωί θα με κατακλύζουν οι ενοχές. Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς».

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας είπε: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει. Το σκέφτηκα πολύ πριν πω το ναι. Αλλά με κέρδισε. Είναι ένα τεστ για μένα η εκπομπή».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!