Ο άσσος του διεθνούς ποδοσφαίρου που έχει καταφέρει να γίνεται πάρτι εκατομμυρίων για λογαριασμό του,  με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, επέλεξε τη χώρα μας για τις Καλοκαιρινές του διακοπές. Ναι, είναι γεγονός: Ο Ρονάλντο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το contra.gr, ο star είναι στο Κόστα Ναβαρίνο, όπου και όπως καταλαβαίνετε τα μέτρα ασφαλείας είναι πλέον δρακόντεια για ευνόητους λόγους. Δεν ήρθε μάλιστα μόνος του, αλλά με σύσσωμη την οικογένειά του, ενώ η επιλογή της χώρας μας πιθανότατα δεν είναι τυχαία: Η Ελλάδα αποτελεί γειτονικό κράτος της Ιταλίας, όπου και το όνομα του ποδοσφαιριστή πρωταγωνιστεί στη μεταγραφική αγορά λόγω της Γιουβέντους.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, λοιπόν, κατάφερε να εξασφαλίσει σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις ανέμελες στιγμές του Κριστιάνο, που συνοδεύεται από την καλλονή Τζορτζίνα Ροντρίγκες και φυσικά τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ. Μάλιστα, οι δύο τους, μπαμπάς και γιος δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί τέννις.

Όσον αφορά το παρασκήνιο της άφιξης του, ο Ρονάλντο κατέφθασε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Ελλάδα, ενώ τον παρέλαβε από την Καλαμάτα το ελικόπτερο του Κόστα Ναβαρίνο. Σχετικά με τα επαγγελματικά του τώρα, άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον, πάλι σύμφωνα με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ισχυρίζονται πως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι συνέχεια με το κινητό του στο χέρι πραγματοποιώντας συνομιλίες. Το εντυπωσιακό είναι και πως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων να έχουν πάντα έτοιμο το ελικόπτερο, αφού ενδέχεται να χρειαστεί να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες: