Η ειλικρίνειά της Ροδάνθης Καπαρού ίσως ενοχλήσει πολλούς. Η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το παιχνίδι και μίλησε για όλα όσα βίωσε στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επισταμένα στις σχέσεις που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες της. Πολλές ήταν οι φορές που έγινε το «μαύρο πρόβατο» λόγω της ραθυμίας της στην καλύβα. Έκανε όμως κάποια φιλία η Ροδάνθη στο Survivor.

Η απάντησή της προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, με τη 19χρονη να αναφέρει:

«Φίλος μου δεν θα μπορούσε να γίνει κάποιος από τους συμπαίκτες μου γιατί είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αποκτήσεις φιλίες με τους άλλους και είναι και διαφορετικές οι συνθήκες που δεν ευνοούν στο να δημιουργηθούν πραγματικές φιλίες. Όταν υπάρχει ένα κίνητρο είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων.

Και πόσω μάλλον σε ένα ριάλιτι που ο κάθε ένας κοιτάξει καλώς ή κακώς το προσωπικό του συμφέρον. Όταν άκουσα να λένε για “οικογένεια” γέλασα. Δεν μπορείς να είσαι οικογένεια με κάποιον που δεν τον ξέρεις. Η οικογένεια είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός χαρακτηρισμός για να τον χρησιμοποιήσεις».

Δείτε το βίντεο.