Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Δουρουντάκη: Βρέθηκε το πτώμα θαμμένο σε χωράφι


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη απο τα Σφακιά. 

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν την σορό του άτυχου 70χρονου.

Η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Συγκεκριμένα η σορός όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης..

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη, κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε. 

Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο, υπήρξε σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια, δηλαδή κοντά στην περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.

Πάντως πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και η επιχείρηση έγινε εν αγνοία του απο τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την περιοχή και είχαν σχεδιάσει την πράξη τους.

Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθει στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί. 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους. 

Πρωτοφανείς οι αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Να σημειωθεί η δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ήταν καλυμμένη απο το πέπλο του μυστηρίου της εξαφάνισης, και έτσι απαιτήθηκε η αξιοποίηση όλης της εμπειρίας και των ικανοτήτων των αστυνομικών για την εξιχνίασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αστυνομικοί των Χανίων εξ αρχής ερευνούσαν το θέμα της ανθρωποκτονίας, η οποία όμως είχε καλυφθεί με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο, που χρειάστηκε η αξιοποίηση εξελιγμένων τεχνολογικά μέσων και μάλιστα νέας γενιάς, τα οποία σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα των ερευνών, οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα.

flashnews


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!