Νέα χρονιά, νέα άφιξη! Ο Kanye West και η Kim Kardashian περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας αυτή την άνοιξη, όπως επιβεβαιώνουν πολλές πηγές. Το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει ακόμη το νέο, όμως άτομο της οκογένειας αποκαλύπτει πως οι γονείς των North, 5, Saint, 3, και Chicago, 1, είναι «εκστασιασμένοι» με την προοπτική. «Αυτή είναι μια χαρούμενη εποχή» λέει η ίδια πηγή, ενώ φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού δηλώνει στο People πως το τέταρτο παιδί «ήταν πάντα κάτι που ήθελαν». Για την ακρίβεια, «η Kim και ο Kanye άρχισαν να μιλούν για ένα τέταρτο παιδί πριν ακόμη αφήσουν το νοσοκομείο κρατώντας τη Chicago».

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη North, η Kardashian West, 38, ανακάλυψε πως είχε προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο. «Ο γιατρός μου έπρεπε να… τον αποκολλήσει με το χέρι του» έγραψε στο site της για τη γέννα. «Ήταν η πιο επίπονη διαδικασία της ζωής μου».

Υπέφερε από την ίδια κατάσταση ξανά στην εγκυμοσύνη της στον Saint, γεγονός που είχε αποτέλεσμα έναν ακόμη επίπονο, υψηλού ρίσκου τοκετό. Έτσι, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αποκτήσει τρίτο παιδί, τη Chicago, απευθύνθηκε σε παρένθετη μητέρα (το μωρό είναι γενετικά δικό τους αλλά κυοφορείται από άλλη γυναίκα). «Η Kim ήταν έκπληκτη από το πόσο χαρούμενη ήταν με αυτό» αποκαλύπτει πρόσωπο που γνωρίζει πολλά. «Λατρεύει την όλη διαδικασία». Αν και το ζευγάρι χρησιμοποιεί άλλη παρένθετη μητέρα αυτή τη φορά, «η Kim εμπλέκεται και πάλι» προσθέτει η ίδια πηγή. «Πηγαίνει στις επισκέψεις της εγκύου στο γιατρό και φροντίζει η παρένθετη μητέρα να έχει ό,τι χρειαστεί». Καθώς περιμένουν το τέταρτο παιδί τους την άνοιξη, οι West «προετοιμάζονται για την υποδοχή του νέου μέλους, σαν να είναι το πρώτο τους. Ψωνίζουν και ο Kanye επιμένει να αγοράζει τα πιο ακριβά για τα πάντα».

Ύστερα από μια απαιτητική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας η κατάρρευσή του έγινε viral και είχε κάποιες περίεργες συμπεριφορές στο Twitter, ο σταρ της hip hop είναι σε καλύτερη φάση. «Φαίνεται να διοχετεύει την ενέργειά του στην οικογένεια» λέει ένας γνώστης των καταστάσεων. «Είναι πιο υγιής από ό,τι ήταν πριν από μήνες», κάτι που λειτουργεί για το ζευγάρι. «Όταν αποκτούν ένα νέο μέλος, φαίνεται πως η Kim και ο Kanye έρχονται πιο κοντά» λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, που εθεάθη να είναι πολύ διαχυτικό στη νέα τους κατοικία στο Μαϊάμι, λίγες ημέρες προτού σκάσει η είδηση για το τέταρτο παιδί. Πρόσωπο της οικογένειας αναφέρει πως «έχουν διαφορετική χημεία όταν ένα παιδί είναι καθ’ οδόν. Είναι πολύ πιο ρομαντικοί και υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλο. Συμπεριφέρονται σαν νιόπαντροι».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.