Πόσα χρήματα παίρνουν παίκτες και παρουσιαστής στο Battle of the Couples


Πρεμιέρα έκανε το νέο ριάλιτι του Alpha Battle of the Couples με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και couples coach τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος θα μαθαίνει τα μυστικά των ζευγαριών, ενώ μέσα από διασκεδαστικές και αστείες δοκιμασίες που θα τους αναθέτει θα τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2), οι 24 συμμετέχοντες μπήκαν στη βίλα ως ζευγάρια. Στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα τους λείψει τίποτα.

Ωστόσο, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι. Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε έξι βασικά θεμέλια: «Ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αφοσίωση, επικοινωνία, συνεργασία και αντοχή». Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του «Battle of the Couples», που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο.

Το ζευγάρι που αποχώρησε …

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βιντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!