Πρώην διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA κατέληξε άστεγος και ξυλοκοπείται στο δρόμο


Ο Ντελόντε Γουέστ πρωτοεμφανίστηκε στο NBA το 2004 και στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν ένα μεγάλο prospect και για πολλούς θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ dominant παίχτης. Όμως κάπου στο 2010 άρχισε η κάτω βόλτα και το 2012 ήταν ουσιαστικά η τελευταία του χρονιά που έπαιξε μπάσκετ. Κι ήταν μόλις 29 ετών. Στην πορεία αποδείχτηκε πως ο Γουέστ είχε διπολική διαταραχή κι ήταν μια εποχή που το NBA είχε μια τακτική να αποβάλλει ανθρώπους που είχαν ψυχικές διαταραχές.

Ο Ντελόντε Γουέστ βρέθηκε ξαφνικά στο περιθώριο και έχασε ίσως την μοναδική δίοδο του. Παρά το γεγονός πως σε αυτή την 8ετία είχε μεγάλα συμβόλαια και κέρδισε καθαρά 16.463.022 δολάρια, τα χρήματα του χάθηκαν γρήγορα και ο 37χρονος σήμερα Γουέστ βρίσκεται άστεγος στο δρόμο.

Σε δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν το τελευταίο 24ωρο και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η κατάσταση του σοκάρει. Στο ένα απεικονίζεται καθισμένος σε πεζοδρόμιο να παραμιλάει και να βρίζει.

Στο δεύτερο βίντεο είναι πεσμένος στη μέση του δρόμου και ένας άγνωστος τον χτυπάει και τον κλωτσάει με μανία στο κεφάλι.

The post Πρώην διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA κατέληξε άστεγος και ξυλοκοπείται στο δρόμο appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!