Προσωπική τραγωδία πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης


Δραματικό είναι το παρασκήνιο πίσω από την τραγωδία με την αυτοκτονία του 14χονου κοριτσιού  στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το μικρό κορίτσι άφησε σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους που το ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του. Η 14χρονη φέρεται πως ζούσε σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούσαν οι αρρωστημένες σχέσεις. Φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με ενήλικα παντρεμένο και με παιδί. Στο σπίτι της, ο πατριός της, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, την χτυπούσε από τη στιγμή που έμαθε για τον δεσμό αυτό. Τα αδιέξοδα ήταν ολοφάνερα, αλλά ένα κορίτσι 14 ετών δεν είναι σε θέση ούτε να βιώσει τις αντιφάσεις αλλά ούτε και να λύσει τέτοιου επιπέδου αδιέξοδα.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Ήταν μεσημέρι της Πέμπτης, όταν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, οι επιβάτες που περίμεναν τον ηλεκτρικό είδαν το 14χρονο κορίτσι να πέφτει στις ράγες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η ανήλικη όταν μπήκε στον σταθμό χρησιμοποίησε κανονικά το εισιτήριό της και, γενικά η συμπεριφορά της δεν «μαρτυρούσε» ούτε στο ελάχιστο αυτό που επρόκειτο να επακολουθήσει. Μάλιστα, λίγο πριν πέσει στις γραμμές, το κορίτσι κάτι κοιτούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι φέρεται να άφησε μήνυμα σε κάποιο άτομο που το ενημέρωνε για την πρόθεσή της. Η ίδια φέρεται επίσης σε προγενέστερο χρόνο να έχει καταγγείλει στις Αρχές το συγκεκριμένο άτομο με το οποίο είχε σχέση, για ασέλγεια σε βάρος της και οι αστυνομικοί εξετάζουν τυχόν συσχετισμούς μεταξύ των δύο γεγονότων.

Η 14χρονη, όπως έγινε γνωστό, διατηρούσε σχέση με έναν 46χρονο ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου, στην ευρύτερη περιοχή όπου και διέμενε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την Τρίτη, ο πατριός της κοπέλας τους έπιασε επ’ αυτοφώρω και προκλήθηκε επεισόδιο. Κατά ορισμένες μάλιστα πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας χειροδίκησε κατά του άνδρα που διατηρούσε σχέση με την 14χρονη τους τελευταίους 3 μήνες. Στο σημείωμα που άφησε η κοπέλα αναφέρεται η φράση «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα».

Κάποιοι γονείς μάλιστα, ανέφεραν ότι το κοριτσάκι πήγαινε στο σχολείο και είχε μώλωπες. Στο σημείωμα αναφέρεται επίσης  ότι είχε υποστεί βία τον τελευταίο καιρό, από τον πατριό της. Ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανάλογο περιστατικό με κοπέλα μικρότερη με την οποία διατηρούσε ολοκληρωμένη σχέση. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως έχουν βρεθεί στην κατοχή του  46χρονου σημειώματα και πορνογραφικό υλικό, ενώ επισημαίνουν πως και η πρώτη κοπέλα ερωμένη του αλλά και η κοπέλα που αυτοκτόνησε ήταν φίλη της κόρης του. Οι έρευνες συνεχίζονται.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!