Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι ένα από τα πιο όμορφα νιόπαντρα ζευγάρια που έχουμε δει. Έχοντας συμπληρώσει πλέον ένα μήνα έγγαμου βίου, παρευρέθηκαν σε έναν άλλον γάμο και μας άφησαν πάλι άφωνους με το πόσο ταιριαστοί είναι. Το μυστήριο αυτή τη φορά ήταν για την ένωση ενός συγγενικού ζευγαριού του Harry.

Συγγεκριμένα, νύφη ντύθηκε η ξαδέρφη του και ανιψιά της μητέρας του, της Diana, η Celia McCorquodale που είναι κόρη της Lady Sarah McCorquodale, της αδερφής της Diana. Ο εκλεκτός της καρδιάς της ονομάζεται George Woodhouse και ο γάμος έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Lincolnshire,  στην εκκλησία St Andrew & St Mary στο Stoke του Rochford.

The newlyweds co-ordinated in powder blue as they watched Princess Diana’s niece Celia McCorquodale tie the knot with George Woodhouse at St Andrew and St Mary’s Church in Stoke Rochford, Lincolnshire. The bride, daughter of Diana’s sister, Lady Sarah McCorquodale, looked dazzling in the same tiara her late aunt wore at her own 1981 wedding.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ the_cambridgefamily στις

Δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε και την εκπληκτική ομοιότητα της νύφης με την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, με την οποία μάλιστα φορούσε και την ίδια τιάρα. Το ζεύγος Harry– Meghan ήταν για ακόμη μία φορά υπέρκομψοι και έμοιαζαν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, με τον πρίγκιπα να της κρατά το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί. Όσον αφορά τη στιλιστική επιλογή της Δούκισσας του Sussex, η Meghan ποτέ δεν απογοητεύει: έβαλε ένα υπέροχο Oscar de la Renta cocktail φόρεμα σε λευκή απόχρωση με γαλάζια print που ταίριαζε απόλυτα με την απόχρωση των μαλλιών και του δέρματός της. Ομολογούμε ακόμη, πως αν και μας αρέσει και με τα μαλλιά ελεύθερα και επιμελώς ατημέλητα, όταν τα μαζεύει είναι εκθαμβωτικά όμορφη. Έτσι, χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν την είδαμε με ένα  messy bun, ενώ επικροτούμε και για την επιλογή του κομψού αυτού λευκού καπέλου, που αποδεικνύει πως μπόρεσε αμέσως να ενσωματωθεί και να θυμίζει γνήσια Βρετανίδα.

#new Meghan and Harry held hands as they arrived at his cousin Celia McCorquodale’s wedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Meghan &Harry ??supporters (@harry_meghan_updates) στις